Op zaterdag 13 en zondag 14 april wil Sailability Vlaanderen iedereen, ook mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking, laten genieten van een fantastische zeildag.

Tussen 10.30 en 18 uur ben je welkom op de Zilvermeerhaven Port Aventura, Zilvermeerlaan 9. Wil je zeilen? Dan betaal je 5 euro, gratis voor leden van Sailability Vlaanderen vzw. Voor 5 april inschrijven!
 
Sailability Vlaanderen wil de zeilsport voor iedereen toegankelijk maken, ook voor mensen met een beperking. Tijdens het lanceringsweekend van Sailability Vlaanderen op 13 en 14 april staan er verschillende boten ter beschikking, van éénmansboten tot grotere boten voor vier opvarenden. Tilliften en vrijwilligers staan paraat zodat iedereen er ten volle van kan genieten.
 
Het lanceringsweekend is meteen ook de start van de zeilactiviteiten van Sailability Vlaanderen in onze gemeente. Van 13 april tot eind oktober biedt de organisatie elke zondag zeilactiviteiten aan voor iedereen, met of zonder beperking. Ervaring is niet nodig.
 
Meer info: Sailability Vlaanderen, 0478 44 15 86, voorzitter@sailability.behttp://www.sailability.be